Feelingscoachingbeuningen@gmail.com


Cursus Mindfullness, meditatie en Yoga


Wil je het hoofd leren leegmaken? (Meer) Geconcentreerd blijven bij alles wat je doet?

Leren aarden? Meer contact hebben met jeZelf en werkelijk voelen, je hart volgen? Dan is de workshop Mindfullness, meditatie en yoga iets voor jou.

Meditatie is een "state of mind" waarin je geen (afleidende) gedachten hebt. Het is gewoonweg zijn, niets doen, geen handeling.
Volkomen relaxed, gecentreerd en bewust.

In de workshop komen telkens verschillende technieken aan bod die je leren en helpen je steviger in je schoenen te doen staan, afstand te doen van alle gedachten, "boodschappenlijstjes" en (negatieve) emoties. Ook wordt er aandacht besteed aan ademhalingstechnieken. Lichte yogaoefeningen helpen om je voor te bereiden op deze "state of mind" en ontspanning. Dit alles geeft een volkomen ontspannen gevoel wat je helpt bij alles wat je de rest van de dag doet.
Iedere workshopdag/avond is weer anders van opzet, al kan het voorkomen dat je al technieken kent natuurlijk. Doordat je deze al kent, kun je jezelf hierin extra oefenen en verdiepen.

De workshop wordt gehouden in een kleine groep zodat er ruimschoots aandacht is voor iedereen.
De kosten zijn € 95,- per persoon, het maximale aantal personen is 8. We beginnen om 19:00u - ca 21:00u, je kunt vanaf 18:30u terecht.
Voor koffie, thee, water wordt gezorgd, evenals voor de yogamatjes. Er zijn zitblokken beschikbaar en meditatiekussens. Als je je eigen meditatiekussen/blok of yogamatje wilt meenemen, kan dat natuurlijk ook.

Kijk voor data in de agenda, iedere cursus heeft een ander thema