Feelingscoachingbeuningen@gmail.com


Wie ben ik?

Mijn naam is Iris van Wessel en ik ben, naast moeder van 2 heerlijke tienerzonen, life coach en lichaamsgericht coach. Daarnaast ben ik massagetherapeut (Ayurvedisch en voetreflex) en Yogadocent volwassenen, tieners en kinderen.
Mijn studie tot coach heb ik gevolgd bij het Europees Instituut in Driebergen; een gedegen en goed aangeschreven staande post HBO opleiding waarin een mooie balans zit tussen het coachen in de praktijk en in theorie (werkvormen) en spiritualiteit en lichaamsbewustzijn. Ik heb speciaal voor deze vrij lange studie gekozen omdat een groot deel van de opleiding gaat over wie ik zelf ben als mens en als coach, met mijn eigen thema's en overlevingsmechanismen. Als je dit goed kunt aankijken, uitwerken voor jezelf en het ook kunt herkennen in de ander vind ik dat je een echte coach bent. Leuk al die methodieken maar deze werken niet als je niet aan zelfonderzoek en -ontplooiing hebt gedaan. Je bent zelf je krachtigste instrument. Bovendien wijst onderzoek uit dat de methodieken slechts een klein percentage is van het slagen van de coaching (zo'n 10%). Op dit moment rond ik het (tweede) verdiepingsjaar Master Coach af. De opleiding Master Coach is goedgekeurd door de NOBCO en Stir.

Qua technieken werk ik graag met systeembenaderingen (opstellingen), lichaamsgerichte methoden zoals Gestalt en Mindfulness, Transactionele Analyse en NLP. Ik kan daarbij ook putten uit mijn eigen levenservaringen, en mijn werk als professioneel massagetherapeut en yogadocente. Al met al, er zit altijd wel een passende voor jou bij, op jouw situtatie toegespitst en waar jijzelf ook achter staat. Dit zijn erg belangrijke uitgangspunten voor mij.
Mijn missie is om samen met jou, te bespreken, te kijken en zonodig aan te raken waar jij het probleem ervaart, waardoor hier 'lucht' bij komt en het ruimte krijgt. Het is voor mij belangrijk dat jijzelf inzicht krijgt in jezelf, je denken en je handelen, zodat jij handvatten krijgt om hiermee je eigen weg te vinden. Dit noem ik je innerlijke kracht aanspreken, er is wat mij betreft geen grotere kracht dan dat.

Ik werk in principe met iedereen, waarbij ik uitdrukkelijk tieners en volwassenen uitnodig. Al kan het zijn dat jouw problematiek niet bij mij thuis hoort, of deels en deels bij een andere specialist. Dit zal ik altijd eerlijk met je bespreken, anders schieten wij beiden ons doel voorbij.

Nieuwsgierig geworden wat ik voor je kan en mag betekenen? Laten we dan een kennismakingsgesprek plannen. Voel je welkom!


Warme groet, Iris