Feelingscoachingbeuningen@gmail.com

Werken aan jezelf


Verantwoording nemen, leiderschap, ondernemerschap, je 'toko runnen', een 'spin in het web' zijn, alle 'ballen in de lucht' houden, allemaal termen van nu waarbij een ander jou, of jij jezelf, wilt aanzetten tot een bepaald gedrag of taak.

We 'moeten' veel in het leven, je studie of je baan, in de gezinssituatie, van jezelf, allemaal vlakken waar je iets 'moet'. Het ene zal je makkelijk af gaan, bij het andere ervaar je weerstand, tegenwerking, een blokkade wellicht.

Als je er zo over nadenkt, hoe is dat voor jou?
Misschien voel je een weerstand opkomen, herken je je hierin maar het moet toch zo als je het nu doet of vindt je het tijd om er iets aan te doen maar je weet niet hoe?
Hoe staat het met jouw zelfvertrouwen, je stevigheid, privé, in je werk, in je leven?
Loop je steeds tegen reacties van anderen aan, of tegen dezelfde problemen, gevoelens of weerstanden?
Voel je je beperkt in je doen en laten?
Heb je lichamelijke klachten die steeds weer terugkomen, of het betert niet?

Dan is het tijd om te werken aan jezelf, maar vooral ook met jezelf, in je eigen tempo en op jouw manier. Want dat tempo en die manier is wat voor jou werkt, voor een ander is dit weer anders. Met praktische oefeningen en een doelstelling, zodat je kunt kijken van 'waar begon ik en waar sta ik nu".  
Wat werkt er voor je? Dat je jezelf serieus neemt. De manier waarop is voor iedereen verschillend. Daarom bied ik diverse mogelijkheden aan voor zowel privé coachingsessies als in coaching in groepsverband en workshops waar je uit kunt halen wat voor jou nodig is.
Het gaat er om dat jij met jezelf, en alles wat zich in je omgeving afspeelt, weer uit de voeten kunt.


"Want het mooiste wat je kunt zijn, is jezelf. Jezelf worden hoeft niet, je bent het al, je moet het je alleen weer even herinneren".