Feelingscoachingbeuningen@gmail.com

Tarieven Persoonlijke coaching

Ons kennismakingsgesprek is gratis. Zo komen we er achter of er een 'klik' is en vertrouwen om je toch persoonlijke problemen te kunnen delen, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Het kennismakingsgesprek duurt ca. 30 minuten.
Als die 'klik' er is en er voldoende tijd is voor ons beiden, kan meteen het intake gesprek plaatsvinden. Het intakegesprek duurt ongeveer een uur en kost € 50,-

Afhankelijk van wat je wilt aanpakken, zijn er één of meerdere sessies nodig. De sessies duren ongeveer een uur met als maximale uitloop 75 minuten. Je zult merken dat het heel intensief is namelijk om met jezelf bezig te zijn. Je krijgt afhankelijk van het onderwerp tips en/of huiswerk mee. Een coachsessie bedraagt € 75,-

Het kan zeker voorkomen dat je aan één of twee sessies niet voldoende hebt, gezien je vraag/probleem of wat er verder nog op komt borrelen tijdens de gesprekken. We spreken dan van een traject van minimaal drie coachsessies. Hiervoor geldt een ander (lager) tarief per sessie als je dit privé moet betalen. We spreken dit vooraf door, zodat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

De tarieven zijn incl. BTW als je dit privé moet betalen; voor de werkgever is dit excl. BTW.
Indien er groepscoaching en -inzichten gewenst zijn, zoals familie opstelling of opstelling op de werkvloer gelden tarieven op aanvraag.