Feelingscoachingbeuningen@gmail.com

Yoga retraite week Marokko 2019

Behoefte aan ontspanning, innerlijke rust en je innerlijke kracht uitbreiden en verstevigen, even wegdromen, los van je werk en andere zaken, even vakantie, me-time, gevoel van écht even er uit zijn? Ga dan mee op de yogareis!
Voordat je denkt, ik kan geen yoga, nooit gedaan, dit is niets voor mij dus, je hoeft helemaal geen yogi of yogini te zijn om mee te gaan!

Wat kun je o.a. verwachten?
Hatha Yoga, Yoga Nidra, meditatie en mindfulness, coaching met vooral praktische oefenen voor jezelf.
Maar ook écht stilzijn, de stilte in jezelf (leren) horen, accepteren en dit tot je krachtbron maken.
Je ervaart hier ook hoeveel prikkels je eigenlijk normaal gesproken binnenkrijgt, en dat dit ook anders kan zijn.
Een ware verademing voor iedereen vanaf ca. 17 jaar, en zeker voor heel gevoelige mensen en/of HSP.
Dit alles onder deskundige leiding gedurende deze week, een opbouwend programma én ook tijd voor jezelf.

Je verblijft op de eco logde L'Ane Vert, bij Essaouira, Marokko welke in een idyllisch mooie omgeving ligt aan zee. Een droom op zich.
De lodge heeft een ruim terrein, een waanzinnig mooi terras, en ligt aan zee op loopafstand. We zijn veel buiten uiteraard want in Marokko is het al volop lente dan, maar mocht het weer tegenzitten dan is er een binnenprogramma.
De appartementen zijn o.b.v. 2 personen en je verblijft in vol pension. De heerlijke, zacht kruidige Marokkaanse keuken met een Frans tintje zorgt voor 3x daags een heerlijke maaltijd.
De keuze tussen vlees/vis of vegetarisch kun je dagelijks zelf maken; inclusief drinken, evt. alcoholische dranken zijn voor eigen rekening.

Het is ook mogelijk om in een hut te slapen met 2 of meer personen, indien gewenst.

Naar keuze kun je je reis evt. uitbreiden met een vakantie/stedentrip in Marokko, op eigen gelegenheid.

Kosten voor deze reis zijn € 1.150,-- per persoon. Indien je je opgeeft en betaald vóór 1 oktober betaal je € 950,-- p.p.
Dit is inclusief vervoer van en naar luchthaven (Marrakech), het verblijf op de lodge.
Excl. vliegticket (ca € 70,- enkele reis), annulering- en reisverzekering en persoonlijke uitgaven. Er is geen visum nodig voor Marokko, wel een geldig paspoort dat min 3 maanden geldig is voor aankomst in Marokko.

De tijden in dit evenement zijn bij benadering, afhankelijk van vlucht en aankomst uiteraard. Als je eerder wilt komen of later wilt gaan, laat dit dan weten zodat ik dit kan regelen bij de Lodge. Hieronder vind je een aantal foto's, en ja, het is er echt zo mooi!

Voel je welkom om mee te gaan op dit yoga avontuur!