Feelingscoachingbeuningen@gmail.com

Yoga retraite AndalusiëBehoefte aan ontspanning, innerlijke rust en je innerlijke kracht (her)vinden en verstevigen, gevoel van écht even er uit zijn? Ga dan mee op de yoga reis in het mooie Andalusië!

Wat kun je o.a. verwachten?

Hatha Yoga, Yoga Nidra, meditatie en mindfulness, coaching met vooral praktische oefenen voor jezelf, je creativiteit een boost geven, je sterke kanten ervaren..

Maar ook écht stilzijn, de stilte in jezelf (leren) horen, accepteren en dit tot je krachtbron maken.

Je ervaart hier ook hoeveel prikkels je eigenlijk normaal gesproken binnenkrijgt, en dat dit ook anders kan zijn.

Een ware verademing voor iedereen vanaf ca. 17 jaar, en zeker voor heel gevoelige mensen en/of HSP.

Dit alles onder deskundige leiding gedurende deze week, een opbouwend programma én ook tijd voor jezelf.

Je verblijft in de luxe 2 tot 4 persoons appartementen op Villa Damara waarin het je echt aan niets ontbreekt, even buiten Albox Andalusie. Een prachtig uitzicht met mooie zonsopkomst vanaf het terras, fijne zitjes om met anderen of alleen te zitten. Rust is er volop aanwezig maar ook mooie steden in de omgeving en de gezellige plaatselijke markt behoren tot de mogelijkheden.

Villa Damara beschikt ook over een mooie tuin met zwembad.

Je verblijf is o.b.v. heerlijke ontbijt en lunch incl. dranken als koffie, thee, water en fris. s avonds eten we in een van de leuke plaatselijke restaurantjes met vriendelijke prijzen.

Kortom, alle ingrediënten voor een relaxte week voor jezelf zijn aanwezig.

Naar keuze kun je je reis evt. uitbreiden met een vakantie/stedentrip in Spanje op eigen gelegenheid; hiervoor zijn diverse tips aanwezig. Wil je eerder aankomen of later vertrekken, geef dit dan door zodat hiermee rekening gehouden kan worden.

Kosten voor deze reis zijn € 750,- per persoon. Het maximale aantal is 10 personen, dus vol = vol. Uiterste aanmelddatum is 1 mei 2019.

De retraite is excl. vliegticket en/of vervoer van en naar luchthaven, annulering- en reisverzekering en persoonlijke uitgaven. Als er animo is voor een gezamelijk vervoer van en naar luchthaven, dan wordt dit alsnog geregeld tegen een meerprijs.